کاهش فاصله میان حکومت و مردم و دستیابی به صلح با عزت

mohiaadmin
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۶ - ۱۵:۴۴


کابل، افغانستان: مولوی عبدالحکیم منیب سرپرست وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علما و نمایندگان مردم ولایات بامیان، دایکندی، پنجشیر، پروان، کاپیسا، لوگر، میدان وردک، پکتیا، پکتیکا، بدخشان، تخار، جوزجان, سرپل و نمایندگان سکان در دیدارهای جداگانه وعده هر گونه کمک و همکاری را به آنان سپردند.
جناب مولوی عبدالحکیم منیب ضمن قدردانی از آنان افزود: هرگاه هر فرد به نوبه خود در راستای صلح و آبادی کشور کاری را انجام دهد, به توفیق پروردگار بدون شک همه آلام این سرزمین التیام می یابد.
وی افزود: اگر ما صادقانه در کنار مردم درد دیده و زجرکشیده خویش بایستیم و بر زخم های آنان مرحم نهیم، هرگز با چپاولگران و دنیاگرایان همسو نخواهیم شد.
وی در بخش دیگری از سخنرانی خویش خاطر نشان ساخت: پس از این همه درهای وزارت به رخ علما باز بوده و من خدمتگار شما خواهم بود

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

BACK TO NEWS