سنگ تهداب یک محراب مسجد در قلعه حسن خان قریه دولت زی ولسوالی بگرامی ولایت کابل گذاشته شد

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۶ - ۹:۵۹
مسجد بگرامی

سه شنبه ۱۳ جمادی الثانیه ۱۴۴۵ مطابق ۵ جدی ۱۴۰۲

سنگ تهداب یک محراب مسجد در قریه کوز قلعه حسن خان ولسوالی بگرامی ولایت کابل به زمین گذاشته شد.

در محفل افتتاح کار ساختمان این مسجد؛ شیخ الحدیث دکتور سرمحقق مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، شیخ زر محمد حقاني معین مسلکی این وزارت، مولوی عبدالولی حقانی معاون پالیسی و نظارت اداره امور، مسوولین شرکت ساختمانی رودات میهن، عده ئی از هیئت رهبری وزارت، شیوخ و علمای کرام و شماری از بزرگان قومی و مسوولین محلی این ولسوالی حضور به هم رسانیده بودند.

در نخست آیاتی از کلام الله مجید تلاوت گردید، سپس مولوی محمد اشرف حقانی رئیس تعلیمات دینی و تدریب ائمه این وزارت در مورد پروژه ساخت مسجد مفصلا معلومات ارایه نمودند.

بعدا شیخ الحدیث دکتور سرمحقق مولوی نورمحمد ثاقب پیرامون فضیلت و جایگاه مساجد و همچنان فضیلت ساخت و اعمار مساجد با استناد آیات متبرک قرآنکریم و احادیث نبوی صلی الله علیه در جامعه اسلامی سخنان ارزشمند و با محتوای را ایراد کردند وهمچنان موصوف افزود وزارت ارشاد، حج و اوقاف سعی می نماید تا با تطبیق پلان های انکشافی خصوصا اعمار و ترمیم مساجد، بادرنظرداشت بودجه موجود مساجد را در قرا و قصبات محروم و دور دست کشور اعمار نماید

سپس شیخ زر محمد حقاني معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رابطه به حفظ و نگهداری مساجد تفصیل صحبت نمودند.

 هم‌چنان مولوی عبدالولی حقانی در مورد نقش مسجد در ترویج عبادت، تعلیم و تربیت، صلح، امنیت و اصلاح افراد جامعه اسلامی صحبت نمودند.

به همین ترتیب رئیس شرکت ساختمانی رودات میهن  و حاجی غمی یکتن از اهالی مسجد نیز صحبت نمودند

در اخیر سنگ تهداب مسجد متذکره توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف به زمین گذاشته شد

مسجد یاد شده در سه منزل با مساحت ۱۲۵۰متر مربع زمین و هزینه(۴۲۰۲۴۹۳۱) افغانی با تمام ملحقات آن به شمول وضو خانه و خانه برای رهایش امام بصورت پخته و اساسی اعمار می شود و مسئولیت اعمار آن را شرکت رودات میهن بر عهده دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۲۰:۴
Background image

افغان حاجیان د عرفات په سپېڅلي میدان کې په عبادت بوخت

افغان حاجیان د عرفات په سپېڅلي میدان کې په عبادت بوخت دي ۹ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ ق مطابق ۱۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش عرفات: نن د حج د مناسکو تر ټولو مهمه ورځ د ذوالحجې نهمه  د نړۍ له ګوټ ګوټ څخه سلګونه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر ارشاد،حج و اوقاف از خیمه های منیٰ و عرفات درمشاعر بازدید نمودند

سه شنبه ۶ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ ق،مطابق ۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد،حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثهٔ حج در عربستان سعودی بخاطر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۵۴
Background image

جلسه هماهنگی در خصوص حجاج کشور فی ما بین معین اداری و مالی وزارت ارشاد،حج و اوقاف و مسئولین موسسه جنوب آسیا در مکه مکرمه برگزار گردید.

دوشنبه ۵ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۶ هـ ق مطابق ۱۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

محترم مولوی عارف الله عارف معین اداری و مالی وزارت ارشاد حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و مسئولین بعثه حج کشوربا مسئولین. . .

BACK TO NEWS