سنگ تهداب یک محراب مسجد در قلعه حسن خان قریه دولت زی ولسوالی بگرامی ولایت کابل گذاشته شد

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۶ - ۹:۵۹
مسجد بگرامی

سه شنبه ۱۳ جمادی الثانیه ۱۴۴۵ مطابق ۵ جدی ۱۴۰۲

سنگ تهداب یک محراب مسجد در قریه کوز قلعه حسن خان ولسوالی بگرامی ولایت کابل به زمین گذاشته شد.

در محفل افتتاح کار ساختمان این مسجد؛ شیخ الحدیث دکتور سرمحقق مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، شیخ زر محمد حقاني معین مسلکی این وزارت، مولوی عبدالولی حقانی معاون پالیسی و نظارت اداره امور، مسوولین شرکت ساختمانی رودات میهن، عده ئی از هیئت رهبری وزارت، شیوخ و علمای کرام و شماری از بزرگان قومی و مسوولین محلی این ولسوالی حضور به هم رسانیده بودند.

در نخست آیاتی از کلام الله مجید تلاوت گردید، سپس مولوی محمد اشرف حقانی رئیس تعلیمات دینی و تدریب ائمه این وزارت در مورد پروژه ساخت مسجد مفصلا معلومات ارایه نمودند.

بعدا شیخ الحدیث دکتور سرمحقق مولوی نورمحمد ثاقب پیرامون فضیلت و جایگاه مساجد و همچنان فضیلت ساخت و اعمار مساجد با استناد آیات متبرک قرآنکریم و احادیث نبوی صلی الله علیه در جامعه اسلامی سخنان ارزشمند و با محتوای را ایراد کردند وهمچنان موصوف افزود وزارت ارشاد، حج و اوقاف سعی می نماید تا با تطبیق پلان های انکشافی خصوصا اعمار و ترمیم مساجد، بادرنظرداشت بودجه موجود مساجد را در قرا و قصبات محروم و دور دست کشور اعمار نماید

سپس شیخ زر محمد حقاني معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رابطه به حفظ و نگهداری مساجد تفصیل صحبت نمودند.

 هم‌چنان مولوی عبدالولی حقانی در مورد نقش مسجد در ترویج عبادت، تعلیم و تربیت، صلح، امنیت و اصلاح افراد جامعه اسلامی صحبت نمودند.

به همین ترتیب رئیس شرکت ساختمانی رودات میهن  و حاجی غمی یکتن از اهالی مسجد نیز صحبت نمودند

در اخیر سنگ تهداب مسجد متذکره توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف به زمین گذاشته شد

مسجد یاد شده در سه منزل با مساحت ۱۲۵۰متر مربع زمین و هزینه(۴۲۰۲۴۹۳۱) افغانی با تمام ملحقات آن به شمول وضو خانه و خانه برای رهایش امام بصورت پخته و اساسی اعمار می شود و مسئولیت اعمار آن را شرکت رودات میهن بر عهده دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف معرفی ګردید

سه شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴هـ ش

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی محمد حامد حسیب، امروز سه‌ شنبه طی یک جلسۀ ویژه که معاون ریاست عمومی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۰
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف با هیئت بلند رتبه اداره امور دینی کشور ترکیه دیدار کرد

سه‌شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴ هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ الحدیث سرمحقّق دوکتور مولوی نورمحمد ثاقب، در مقر این وزارت با هیئتی به ریاست مسئول روابط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت قندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۶ / جمادی الآخرة/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶ /قوس/۱۴۰۴هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث، سرمحقّق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب صاحب در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف. . .

BACK TO NEWS