اولین کاروان حجاج افغانستان از کشور به مدینه منوره رسیدند

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۲۳:۲۳
رسیدن حاجی ها

سه شنبه ۱ ذوالقعده ۱۴۴۶ هـ ق برابر با ۹ ثور ۱۴۰۴ هـ ش

حجاج افغانستان پس از اینکه شب گذشته در میدان هوایی بین‌المللی کابل از سوی مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزراء، شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، و شماری از وزرای امارت، اعضای کابینه ومقامات بلند پایه امارت اسلامی مورد پذیرایی قرار گرفتند و پس از خدا حافظی امروز به مدینه منوره رسیدند.

در این نخستین پرواز، ۲۳۰ تن حجاج ولایت لغمان شامل بودند، که بعد از استقبال گرم از سوی قنسلگری حج افغانستان و مسئولین کمیته‌های کاری بعثه در مدینه منوره به اقامتگاه ‌های مربوطه شان (عماره) انتقال داده شدند.

قابل ذکر است که وزارت ارشاد، حج و اوقاف برای فراهم ‌سازی سهولت ‌های بهتر در زمینهٔ اقامت، صحت، تغذیه، ترانسپورت و سایر بخش ‌ها برای حجاج گرامی کشور در عربستان سعودی تدابیر لازم را روی دست گرفته است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۱۸
Background image

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی بلخ در شهر مزارشریف بازدید نمود

جمعه، ۴/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۴/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی حافظ محمد حامد حسیب، در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

BACK TO NEWS