تدویر برنامه آگاهی دهی پیرامون قانون دسترسی به اطلاعات

bakhshi_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۳:۳۲
دسترسی به اطلاعات

چهارشنبه ۲۸ عقرب
این جلسه به اشتراک محمد عثمان طارق معین پالیسی و پلان، روسای، مشاورین و کارمندان بخش اطلاعات و ارتباط عامه و همچنان محترم نجيبه مرام معاون کميسيون دسترسی به اطلاعات و تیم همراهش در مقر وزارت دایر گردیده بود.
بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم محفل با سخنان محمد عثمان طارق آغاز گردید ایشان ضمن خوش آمدید به حاضرین، تشریف آوری معاون کمیسیون دسترسی به اطلاعات و هیئت همراهش را خیر مقدم گفت.
آقای طارق گفت در ادارات اکثر فعالیت ها محرم نمی باشند
و هموطنان ما حق دارند تا از تمام جریانات و فعالیت های وزارت آگاهی حاصل نمایند. وی به ادامه فرمودند: وقتی معلومات به مردم برسد مردم حق دارند تا پیرامون پروژه ها و فعالیت ها نظریات منتقدانه و اصلاحی داشته باشند در نتیجه نواقص رفع و فعالیت‌ها به جهت مثبت می انجامد.
آقای طارق در ختم سخنرانی اش از تکمیل دیتابیس بخش های مهم این وزارت مانند: حج، اوقاف و مساجد مژده داده و در ماحول آنها معلومات ارایه نمود
سپس معاون کمیسیون سخنرانی نموده ضمن اظهار سپاسگزاری از تدویر این سیمینار گفت ریاست ها و شعبات مربوطه وزارت باید تمام معلومات و گزارش های خویش را به بخش دسترسی به اطلاعات بسپارند و بخش متذکره معلومات جمع آوری شده را به رسانه ها و متقاضیان شریک می سازد.
وی همچنان در رابطه به ساختار تشکیلاتی کمیسیون معلومات داده خواهان نشر تمام پروسیجرهای اداری و تدارکاتی به شمول نشر قراردادها از مرحله ابتدایی الی مرحله نهایی از طریق ویب سایت وزارت گردید.
خانم مرام به ادامه فرمودند در هر اداره تطبیق ماده ۱۵ قانون دسترسی به اطلاعات مهم و لازم بوده، زیرا کمیسیون از تطبیق آن به ریاست جمهوری گزارش می دهد.
به ادامه نور آغا حقیار مسوول اطلاع رسانی این وزارت در رابطه به فعالیت‌های بخش مربوط به اشتراک کنندگان گزارش ارایه نموده که مورد استقبال مشترکین قرار گرفت.
بعداز آن پرزنتیشن در رابطه به اهمیت، ضرورت و اهداف دسترسی به اطلاعات از سوی بخش تخنیکی آن کمیسیون ارایه گردید.
در فرجام بخاطر توضیح و تشریح بیشتر قانون دسترسی به اطلاعات سوالات از طرف مشترکین مطرح و توسط معاون کمیسیون پاسخ ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

قرارداد ارائهٔ خدمات به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مشاعر مقدسه با شرکت های سعودی «ضیوف البیت» و «رواف منی» و یک شفاخانه امضاء گردید

سه شنبه، ۲۰ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷ هـ.ق برابر با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، به منظور ارائهٔ خدمات بهتر، منظم و معیاری به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مکه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

سفیر امارت اسلامی افغانستان در قطر با وزیر ارشاد، حج و اوقاف دیدار کرد

سه شنبه، ۲۰ جمادی الأولی ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، شیخ الحدیث دکتور مولوی نورمحمد ثاقب، با آقای سهیل شاهین، سفیر امارت اسلامی افغانستان در کشور قطر،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۱۵
Background image

روند توزیع فرش (جای‌نماز) برای شماری از مساجد رسمی و غیر رسمی کشور از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف تکمیل ګردید

سه‌شنبه، ۶ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ ش

به هدایت وزیر محترم وزارت ارشاد، حج و اوقاف، شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور مفتی نورمحمد ثاقب صاحب، و تحت نظارت ‏و مراقبت هیأتی موظف،. . .

BACK TO NEWS