جلسهٔ خاص اداری بعثهٔ حج افغانستان تحت سرپرستی وزیر ارشاد، حج و اوقاف در مکه مکرمه برگزار گردید

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۲۱:۲۴
جلسه

یکشنبه، ۴ ذوالحجه  ۱۴۴۶ هـ ق، مطابق ۱۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست خاص اداری با مسئولین کمیته های کاری حج در مکه مکرمه تحت ریاست شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثهٔ حج در عربستان سعودی برگزار گردید.

این نشست با تلاوت چند آیت قرآن کریم آغاز گردید، سپس وزیر ارشاد، حج و اوقاف و رئیس عمومی بعثهٔ حج ضمن اطمینان از تسکین و برنامه های آموزشی ۳۰ هزار حجاج افغانستان در مکه مکرمه و اقدامات لازمِ که صورت گرفته است گزارش تمام کمیته های کاری مسئولین بعثه را استماع نمود، فعالیت های انجام شده را  براساس قرارداد های موجود مثبت ارزیابی کرد

همچنان به مسئولین کمیته های بعثهٔ حج در رابطهٔ انتقال حجاج به مشاعر (منا، عرفات، مزدلفه) رهنمود و توصیه های لازم ارائه نمودند.

آقای ثاقب اظهار داشتند که تا آغاز مراسم حج تنها چند روز باقی مانده است و تمام مسئولین کمیته های کاری باید با جدیت به وظایف خود توجه کنند و با همکاری معلمین حجاج و نمایندگان مکاتب، آمادگی کامل برای فراهم آوری حمل ونقل منظم به مشاعر، تدریس مناسک حج، تهیهٔ سه وخت غذا و ارائه خدمات صحی داشته باشند.

در جریان این جلسه تمام مسئولین کمیته های کاری از رهنمودها و توصیه های سودمند وزیر صاحب محترم ابراز سپاس گزاری نمودند و دربارهٔ آمادگی کامل و هماهنگی میان کمیته های تغذیه، مناسک، مفقودین، نشرات، صحیح، ارتباط خارجه و ترانسپورت برای انتقال حجاج کرام به مشاعر اطمینان کامل دادند، تا حجاج افغانستان بتوانند مراسم حج را در فضای آرام و اطمینان به جا آورند.

نشست با دعائیه خیر به پایان رسید

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف معرفی ګردید

سه شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴هـ ش

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی محمد حامد حسیب، امروز سه‌ شنبه طی یک جلسۀ ویژه که معاون ریاست عمومی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۰
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف با هیئت بلند رتبه اداره امور دینی کشور ترکیه دیدار کرد

سه‌شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴ هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ الحدیث سرمحقّق دوکتور مولوی نورمحمد ثاقب، در مقر این وزارت با هیئتی به ریاست مسئول روابط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت قندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۶ / جمادی الآخرة/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶ /قوس/۱۴۰۴هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث، سرمحقّق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب صاحب در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف. . .

BACK TO NEWS