دیدار وزیر ارشاد، حج و اوقاف با شارژدافیر سفارت ترکیه در کابل

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۸:۵۱
دیدار با سفیر ترکیه

سه شنبه ۲۰ ذوالقعده الحرام ۱۴۴۵ هجری قمری مطابق ۸ ​​جوزای ۱۴۰۳ هجری شمسی.

شیخ الحدیث سرمحقق قضاوتپوه دکتور مفتی نور محمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف با آقای جنک اونال، شارژدافیر و سرپرست سفارت ترکیه و هیئت همراهش در دفتر کاری شان در کابل دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار ابتدا شارژدافیر سفارت ترکیه از دستاوردهاو پیشرفت های اخیر امارت اسلامی افغانستان خوشی نموده روابط دینی و فرهنگی افغانستان و ترکیه را حائز اهمیت خوانده گفت: افغان ها و ترک ها از لحاظ دین و مذهب یکی هستند نامبرده از روابط خوب و گسترده کشورش با امارت اسلامی ابراز خوشحالی نموده و بر ایجاد بیشتر همکاری های مشترک تاکید کرد.

وی افزود: ما می‌خواهیم در قسمت امور حج، مساجد و سایر  بخش‌های دینی از طریق اداره امور دینی( ديانت) کشور ما همکاری مستمر داشته باشیم.

سپس وزیر ارشاد، حج و اوقاف ضمن عرض خوش امدید به شارژدافیر سفارت ترکیه، از حسن نظر وی ابراز خرسندی کرد.

و مخثصرا پیرامون پیشرفت های بزرگ و مهم امارت اسلامی روشنی انداخته و از سفر اخیرش به ترکیه و اشتراک شان در کنفرانس مشورتی علمای جهان اسلام یادآوری کرد ‏و تدویر کنفرانس مشورتی علمای کشورهای اسلامی که در شهر تاریخی استانبول راه اندازی گردیده بود را بسیار ارزشمند و مهم تلقی نموده و گفت این کنفرانس نتایج بسیار سودمندی را برای فلسطین در قبال داشت.

آقای ثاقب برگزاری چنین نشست ها و کنفرانس های مهم و ارزشمند دینی را بین کشورهای اسلامی بسیار ضروری خواند.

در این دیدار در کنار سایر موضوعات مهم دینی، پیرامون تقویت و توسعه روابط دینی و علمی، تبادل نظریات بین علمای کرام دو کشور و سایر موضوعات مهم بحث و گفتگو صورت گرفت، دوجانب تآکید نمودند تا همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف بیشتر توسعه یافته و استمرار یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

مسجد جامع بزرگ و مرکزی قریهٔ دولت زایی ولسوالی بگرامی ولایت کابل افتتاح شد

۱۲ رمضان المبارک ۱۴۴۶ هـ ق، (۲۲ حوت ۱۴۰۳ هـ ش)

در قریۀ دولت زایی قلعۀ حسن خان سفلیٰ ولسوالی بگرامی یک محراب مسجد جامع بزرگ و مرکزی به نام مسجد النُّور اعمار و امروز طی یک محفل باشکوه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۵۴
Background image

تحویلی پول مصارف حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری درمرکز و ولایات رسماً آغاز گردیده است

۱۱رمضان المبارک ۱۴۴۶هــ ق، مطابق ۲۱ حوت ۱۴۰۳هـ ش.

تحویلی پول حج سال ۱۴۴۶هجری قمری از سوی وزارت ارشاد،حج واوقاف در مرکز و همچنان در ولایات ازطریق ریاست های ارشاد، حج و اوقاف رسماً آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۷:۱۹
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در یک کنفرانس خبری سهمیه ومصارف حج سال جاری حجاج افغانستان را اعلام کرد

پنجشنبه ۶ رمضان المبارک ۱۴۴۶ هـ ق (۱۶ حوت ۱۴۰۳ هـ ش) کابل افغانستان

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امروز در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت از طریق یک کنفرانس خبری سهمیۀ حجاج افغانستان را ( ۳۰. . .

BACK TO NEWS