فراخوان کمک به هموطنان بیجاشده

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۱۰
فراخوان

بسم الله الرحمن الرحیم

فراخوان وزارت ارشاد، حج واوقاف جمهوری اسلامی افغانستان جهت رسیدگی، کمک و دستگیری عاجل از خانواده های بیجا شده از ولایات مختلف کشور به مرکزبه اثرحملات مخالفین .

قال الله عزوجل: لَن تَنَالُواْ ٱلۡبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَۚ (٩٢) آل عمران

ترجمه: (هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید)

هموطنان متدین به ویژه مردم شریف کابل!

طوریکه آگاهی دارید گسترش دامنه جنگ های داخلی اخیر در کشور، باعث خرابی و تباهی فراوان در شهرها، قراء و قصبات گردیده، که بسیاری از باشندگان و ساکنین آن مناطق با از دست دادن خانه و کاشانه و همه داشته های شان مجبور به ترک دیارخویش گردیدند. با تحمل سختی ها و مشکلات فراوان در زیر آفتاب سوزان، بدون هیچگونه امکانات ابتدایی در نقاط مختلف با زنان و کودکان شان پناه گزین شده اند و تعداد هم خودرا به مرکز شهر کابل رسانیده که روی سرک ها و پارک ها در فضای باز بی آنکه لقمه نانی برای خوردن و آب برای آشامیدن داشته باشند، شب و روز شان را با مشقت و سختی سپری می نمایند.

حتی خیمه و چادری برای سایه بان و حفظ حریم خویش نداشته که این حالت اسف بار باعث گردیده که برخی از کودکان خانواده ها از گرسنگی و تشنگی در آغوش مادران شان جان دهند ازسوی دیگر عزت خانواده ها، کرامت انسانی و سلامت کودکان به شدت در معرض خطر قرار دارد.

با توجه به این وضیعت رقت بار، وزارت ارشاد، حج واوقاف از عموم مردم به ویژه تجار وسرمایه داران کشور دعوت بعمل می آورد که:

1- همه مکلفیت شرعی و انسانی دارند تا رسیدگی عاجل و فوری در محدوده امکانات و توان شان داشته باشند ونکات ذیل را در این راستا مورد توجه قراردهند:

2- هرخانواده به ویژه، خانواده های که توانایی بهتر مالی دارند به جابجایی و تأمین هزینه یک خانواده بیجا شده گان بپردازند.

3- افراد، اشخاص و موسسات برای جابجایی و تأمین هزینه خانواده های بیجاشده، نقش ایمانی و ملی خودرا ایفا نمایند.

4- ادارات و موسسات دولتی نیز هرکدام به نوبه خود در چنین شرایطی مکلفیت خواهند داشت تا در جابجایی و تأمین نیازمندی های اولیه این خانواده ها از هرگونه امکانات دست داشته استفاده نمایند و این امر را در اولویت کارشان قرار داده به جابجایی آنها در اماکن مربوط شان مانند مکاتب، پوهنتون ها، لیلیه ها، استدیوم های ورزشی، سایر اماکن قابل استفاده و حتی صالون های فاتحه خوانی و محوطه های مساجد منحیث آخرین گزینه اقدام عاجل نمایند.

5- از نهاد های ملی، اسلامی و دینی تقاضا به عمل می آید تا هرچه عاجل به وضعیت این خانواده ها رسیدگی لازم نموده در فراهم نمودن نیازهای اولیه آنها اقدام نمایند.

بنی ادم اعضاء یک دیگرند

که درآفرینش زیک گوهراند

چو عضوی بدرد آورد روزگار

دیگر عضو هارا نماند قرار

تو که از محنت دیگران بی غمی

نشاید که نامت نهند آدمی

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۱۸
Background image

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی بلخ در شهر مزارشریف بازدید نمود

جمعه، ۴/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۴/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی حافظ محمد حامد حسیب، در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

BACK TO NEWS