راه اندازی امتحان رقابتی بست های خالی امامان مساجد شهر کابل

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۰ - ۹:۱۷
امتحان امامان

شنبه ۵ ربیع‌الاول/۱۴۴۴هـ ق.( ۹ میزان۱۴۰۱)

وزارت ارشاد، حج و اوقاف با راه اندازی امتحان آزاد، بست های خالی امامان مساجد شهر کابل را به رقابت گذاشت و قبل از ظهر امروز دوطلبان این بست ها که شامل علمای کرام بوده اند در این امتحان اشتراک نمودند، امتحان متذکر تحت نظر کمیسیون ویژه که اعضای آن را رؤسای مرکزی تشکیل میدهند به ریاست معین مالی و اداری وزارت ارشاد، حج واوقاف ایجاد گردیده است.

محفل با تلاوت آیات چند از قرآن کریم آغاز گردید، سپس مولوی عارف الله عارف معین اداری و مالی و رئیس کمیسیون امتحان، مفتی نعمان ثاقب رئیس مجمع عملی و مفتی عبدالحمید شهید رئیس ارشاد و انسجام مساجد ضمن نظارت از جریان امتحان در مورد این پروسه معلومات ارایه نموده از شفافیت در این پروسه به اشتراک کنندگان اطمینان دادند. در این امتحان بیشتر از (۲۵۰) تن عالم واجد شرایط اشتراک نمودند که قرار است، راه‌یافتگان امتحان در بست های خالی امامت شهر کابل توظیف گردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

BACK TO NEWS