معرفی سرپرست جدید شورای سرتاسری علماء افغانستان

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۱:۱۸
سرپرست شورای علما

محمد قاسم حلیمی وزیر ارشاد، حج واوقاف، مولوی سردار محمد ځدراڼ را به صفت سرپرست شورای سرتاسری علماء کشور به اعضا وکارمندان آن شورا معرفی نمود.

محفلی که بدین منظور روز  سه شنبه مورخ ۱۱ جوزا در تالار آن شورا تدویر یافته بود، در آن مشاوران ریاست جمهوری و شورای عالی مصالحه، علماء کرام و اعضای فعلی و پیشین شورای ملی حضور داشتند.

در نخست رییس دارلانشاء حکم تقرری سرپرست تازه آن شورا را به خوانش گرفت.

سپس وزیر ارشاد، حج واوقاف از کارکرد های روسای پیشین این شورا هر یک مولوی فضل الهادی شینواری، مولوی قیام الدین کشاف و مولوی عطاءالله لودین قدردانی نموده و نیز مولوی ځدراڼ را یک شخص توانا و موثر خواند.

آقای حلیمی سرپرست جدید شورای علما را از جمله شخصیت های ملی و مجاهدین کشور خوانده و از همراه شدن وی در چوکات سکتور امور دینی، ابراز خرسندی کرد و بیان داشت؛ شورای علماء یک آدرس معتبر دینی و عقیدوی است که در بخش مشوره دهی در امور بزرگ کشور با صلاحیت عمل می کند.

محمد قاسم حلیمی در اخیر سخنانش از همکاری میان وزارت ارشاد، حج واوقاف، معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، معاونیت تعلیمات اسلامی اکادمی علوم افغانستان و شورای سرتاسری علماء به نیکی یاد نموده ضمن قدردانی از آن، تداوم این همکاری ها را مهم دانسته و افزود که با هماهنگی هرچه بیشتر باهم و منسجما در بهبود و گسترش امور دینی کشور سعی و تلاش صورت گیرد.

در اخیر سرپرست شورای علماء کشور ضمن تشکری از جلالتمآب رییس جمهور  مبنی بر اعتماد و گماشتن موصوف در این پست مهم، وعده سپرد که با تمام توان در راستای خدمت در این بخش از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نورزد و به صورت تفصیلی برنامه های کاری‌اش را ارایه نمود و در این راستا خواهان همکاری و مشوره دهی اعضای این شورا شد. ایشان از کارکرد های مسوولین پیشین آن شورا ستایش کرده و وعده سپرد که از نظریات و برنامه های آنها نیز استفاده می نماید. ایشان با مردود دانستن هر نوع تبعیض در آن اداره، بیان داشته که وی به یک افعانستان واحد فکر می کند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

BACK TO NEWS