دیدار وزیر ارشاد، حج واوقاف با علمای کرام ولایت نمیروز در شهر زرنج

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱/۷ - ۹:۵۰
دیدار وزیر ارشاد، حج واوقاف با علمای کرام ولایت نمیروز در شهر زرنج

جمعه ۲۲ شعبان المعظم/۱۴۴۳هـ ق _ ۵ حمل/۱۴۰۱هـ ش

شیخ الحدیث دکتور نور محمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف به ادامه سفرهای ولایتی از ولایت نیمروز دیدار و با علمای کرام، خطباء و امامان مساجد آن ولایت نسشت بزرگ را دایر نمودند.

در نخست وزیر ارشاد، حج و اوقاف ضمن قدردانی از مردم مجاهد پرور نیمروز از علمای کرام حاضر در مجلس سپاس گزاری نموده که با وجود مصروفیت های کاری زحمت و تکلیف را متقبل شده و در این نسشت حاضر گردیدند.

دراین نشست محترم ثاقب اظهار داشتند: علمای کرام وارثین انبیاء و مسئولیت زعامت و رهبری اجتماع را به عهده دارند، که باید به اداء این مسئولیت توجه داشته باشند، بادرنظر داشت این مسئولیت برای علمای کرام لازم است تا از نظام اسلامی که در بدل خون شهدای این سرزمین به میان آمده است، حمایت قاطع نمایند، برای اصلاح جامعه از شیوه موعظه حسنه و نرمش استفاده نموده، طرح ها و انتقادات سازنده خویش را برای اصلاح نظام و جامعه با مسئولین ذی صلاح شریک سازند و از انتقادات در ملاعام جلوگیری نمایند.

نسشت با دعائیه خیر خاتمه یافت

همچنان شیخ الحدیث دکتور نورمحمد ثاقب همراه با هیئت معیتی شان از ریاست ارشاد، حج و اوقاف نیمروز دیدن نموده با رئیس و کارمندان آن ریاست جلسه یی را دایر گزارش اجراات آن ریاست را استماع جهت حل مشکلات و کمبودیهای آن هدایت لازم را سپردن.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

BACK TO NEWS