آغاز سلسله سیمنیارهای تدریبی (آموزشی) برای معلمین حجاج سال روان

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۴ - ۱۰:۲۷
مسینار معلمین

۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۴ هـ ق مطابق ۲۳ حمل،۱۴۰۲ هـ ش

سیمینار تدریب معلمین حجاج سال روان هجری قمری امروز رسماً طی محفلی توسط معین وزارت ارشاد، حج و اوقاف با حضورداشت عده‌ای از رؤسای مرکزی این وزارت در مجتمع حجاج زون مرکز افتتاح و آغاز گردید.

محفل ابتدا با تلاوت آیات از کلام الله مجید آغاز،  بعداً شیخ عزیزالرحمن منصور معین عرفان اسلامی وانسجام اماکن دینی با استناد به نصوص قرآنکریم و احادیث نبوی در مورد صفات یک معلم خوب سخنرانی نموده، گفت: که معلمین حجاج در کنار دانستن مسائل حج از فضایل آن نیز آگاه بوده و همچنین آن را به حجاج محترم با نرم‌ خویی و حوصله‌ مندی کامل تدریس نمایند.

موصوف با اشاره به مسؤولیت بزرگ دینی و ملی‌ معلمین حجاج، افزود: که شما باید به نماینده گی از ملت غیور در کنگره عظیم حج الگوی خوب بوده باشید و با سیرت و اخلاق نیکو برای نظام اسلامی و امارت اسلامی نیک نامی و موفقيت را به ارمغان بیاورید

در همین حال، مولوی محمد اشرف حقانی رئیس تعلیمات دینی و تدریب ائمه گفت: که امروز معلمین حجاج ولایات(میدان وردک، کابل، پنجشیر، پروان، کاپیسا، دایکندی و بامیان) از سوی شیوخ کرام طی سیمینار متذکره برای مدت هفت روز راه اندازی گردیده است.

وی در ادامه افزود: این سیمینار برای معلمین حجاج سراسر کشور در نظر گرفته شده است، که به صورت نوبت‌ وار در  مجتمع حجاج زون مرکز برگزار می گردد.

قابل یادآوریست که رهبری وزارت ارشاد، حج و اوقاف جهت سپردن کار به اهل آن و شفافیت پروسه حج امسال معلمین حجاج را از طریق رقابت آزاد و بعد از موفقیت در مرحله ارزیابی و امتحان استخدام نموده‌است.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS