اشتراک وزیر ارشاد، حج و اوقاف در کنفرانس رابطه العالم الاسلامی

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۲ - ۱۱:۵۴
رابطه اسلامی

کابل، افغانستان: از عربستان سعودی گزارش می رسد که مولوی عبدالحکیم منیب وزیر ارشاد، حج و اوقاف که به دعوت موسسه (رابطة العالم الإسلامي) در کنفرانس بین المللی اسلامی تحت عنوان صلح و اعتدال در مکه مکرمه اشتراک نموده بود، در این کنفرانس سخنرانی همه جانبه ای را ارائه نمودند. ایشان در این کنفرانس اظهار داشتند که یگانه راه حل مشکلات کشورهای اسلامی وجود صلح و برابری در امت اسلامی است که مبتنی با دساتیر اسلام و تامین اعتدال و میانه روی و پرهیز از افراطیت است.
ایشان روی اوضاع کنونی کشورهای اسلامی خصوصا افغانستان صحبت نموده چالش ها و راه حل هایی را در زمینه برای اشتراک کنندگان کنفرانس بیان نمودند که مورد استقبال گرم اشتراک کنندگان قرار گرفتند.
اکنون کنفرانس در حال جریان قرار دارد و قرار است این با اصدار قطعنامه ای به پایان برسد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۸
Background image

اولین پرواز حاجیان افغان امروز به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید

چهارشنبه ۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق ۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هجری شمسی

پس از ادای مناسک حج، اولین پرواز حاجیان افغان امروز از کشور عربستان سعودی به میدان هوایی بین‌المللی کابل نشست کرد . این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۹ - ۲۲:۴۷
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در مراسم «ختامه مسک» وزارت حج و عمره عربستان سعودی شرکت کرد

مکه مکرمه – ۱۳ ذوالحجة ۱۴۴۶هـ ق مطابق ۲۰ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثه حج افغانستان در عربستان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۹ - ۲۱:۳
Background image

حجاج افغان مناسک حج را به‌طور خوب و منظم انجام دادند

مکه مکرمه – ۱۳ ذوالحجه ۱۴۴۶هـ ق، مطابق ۲۰ جوزا ۱۴۰۴هـ ش

سی‌هزار (۳۰٬۰۰۰) حاجی افغان، تحت مدیریت و نظارت وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، مناسک حج امسال را به‌گونه‌ای. . .

BACK TO NEWS