اطلاعیه وزارت ارشاد حج و اوقاف

bakhshi_admin
مسجد عیدگاه

در مورد آغاز اقامۀ نمازهای پنج گانه به جماعت در مسجد جامع عیدگاه کابل

قال الله تعالی: ]إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ فَعَسَى أُولَئِكَ أَنْ يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ[ [التوبة: 18].

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در راستای احیای شعائر و ارزش ‌های دینی، تَحَقُّقْ رسالت مساجد در اصلاح جامعه و ایفای نقش فعال و مؤثر، وهمچنان اعمار مادی و معنوی آن، سلسله‌ ای از اقدامات اساسی را روی ‌دست گرفته است، یکی از مهم‌ترین این اقدامات، فعال نګهداشتن مسجد بزرگ و تاریخی پایتخت (عیدګاه کابل) است، تا نمازهای پنج‌گانهٔ یومیه به گونۀ منظم و دوامدار به جماعت در آن اقامه گردد.

از آنجا که قبل ازین در مسجد متذکره تنها نمازهای عیدَین برگزار می‌گردید، وزارت ارشاد، حج و اوقاف تصمیم گرفت تا این مسجد بزرگ و تاریخی را امروز، پنجشنبه ۱۵/جمادی‌الاولی/ ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۵/ عقرب/ ۱۴۰۴ هـ ش، طی مراسمی به روی شهروندان گرامی شهر کابل ګشوده و زمینهٔ برگزاری به جماعتِ نمازهای پنج‌گانه را در آن فراهم سازد.

بنابر این، از شهروندان محترم کابل، به ‌ویژه از ساکنان نواحی نزدیک به مسجد عیدگاه، صمیمانه تقاضا می‌شود تا در تقویت و آبادانی معنوی این مسجد بزرگ، با اخلاص و علاقه‌مندی کامل سهیم گردیده، افزون بر اقامۀ نمازهای عیدین و جمعه، نمازهای پنج‌گانهٔ یومیه را نیز به جماعت در آن اداء نمایند.  

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۹:۵۲
Background image

اطلاعیه وزارت ارشاد حج و اوقاف

در مورد آغاز اقامۀ نمازهای پنج گانه به جماعت در مسجد جامع عیدگاه کابل

قال الله تعالی: ]إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ . . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۳۲
Background image

اطلاعیه وزارت ارشاد حج و اوقاف

روند بازگرداندن پول‌های اضافی حجاج سال گذشته از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در آستانهٔ تکمیل قرار دارد

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور حفاظت از حقوق حجاج و تحویل کامل آن به صاحبانش، . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۹:۸
Background image

اطلاعیه وزارت ارشاد، حج و اوقاف

قرار است چهل و دومین دور مسابقۀ بین المللی قرآن کریم در بخش های: حفظ کُل قرآن کریم مع التجوید، قراءت تحقیق مع التجوید (حسن قراءت) و قراءت ترتیل مع التجوید و حسن اداء، در ماه رجب المرجب . . .

بازگشت به اطلاعیه ها