حمایت علمای کرام از قطعه نامه کنفرانس علمای پاکستان و افغانستان در رابطه به صلح

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۰:۱۳
حمایت علما

یکشنبه ۳۰ جوزا ۱۴۰۰

عده از علمای کرام بعد از ظهر روز گذشته با محمد قاسم حلیمی وزیر ارشاد، حج و اوقاف در مقر این وزارت دیدار و تلاش های وی را در رابطه به راه اندازی کنفرانس تاریخی مکه مکرمه که پیرامون صلح بین علمای افغانستان و پاکستان به همکاری رابطه عالم اسلامی و دولت عربستان سعودی تدویر گردیده بود، ستوده و نتایج آن را برای برقراری ثبات در افغانستان مهم تلقی کردند واز تلاش های عربستان سعودی برای برقراری صلح در افغانستان قدردانی نموده و از قطعنامه كنفرانس "اعلان صلح در افغانستان" حمایت نمودند ایشان اظهار داشتند که اکنون هیچ دلیل شرعی برای ادامه جنگ در افغانستان باقی نمانده است.

وزیر ارشاد، حج و اوقاف ضمن استقبال از حضور علماء و حمایت شان از کنفرانس فوق الذکر، نقش علما را در مشوره‌دهی در مسایل بزرگ ملی همچون صلح و امنیت ارزنده دانست.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS