دیدار هیئت سکن در مکه مکرمه با مسئوولین موسسه جنوب آسیا

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۳۰ - ۱۱:۰
دیدار مکه مکرمه

٢٦ رمضان المبارک ۱۴۴۴هـ ق مطابق٢٨ حمل ۱۴۰۲ هـ ش

مولوی عبدالولی حقانی رئیس هیئت سکن با هیئت معیتی شان در مکه مکرمه با رئیس شرکت ضیوف البیت (موسسه جنوب آسیا) دکتور اسامه دانش ملاقات نمودند.

این جلسه که به منظور ارائه تسهیلات لازم و ارائه خدمات معیاری به حجاج افغان درمراسم حج سال ۱۴۴۴هجری قمری برگزار گردیدهبوده، ضمن ارزیابی خدمات ارائه شده در عماره ها و مشاعر مقدس توسط آن شرکت به حجاج کشور در سال گذشته ۱۴۴۳هجری قمری پیرامون ارائه خدمات ضروری و ایجاد تسهیلات لازم برای حجاج کشور در مراسم حج امسال(۱۴۴۴)، انتخاب مخیماتنزدیک و مرکزی به جمرات در منی شریفه، تقسیم حجاج در مکاتب خدماتی محدود، نظارت و ارزیابی بر روند انتقال حجاج به مکه مکرمه، مدینه منوره و مشاعر مقدس توسط شرکت های ترانسپورتی و همچنان روی یک سلسله موضوعات مهم دیگر به تفصیل بحث و گفتگو شد.

آقای دکتور اسامه دانش برای رفع مشکلات متذکره و ارائه خدمات بهتر در سال جاری به صورت جدی وعده سپرده، افزود: که در هماهنگی با مسؤولین امارت اسلامی افغانستان، برای حجاج افغانی در مشاعر مقدس بهترین خیمه ها و بهترین خدمات را با قیمت مناسب ارائه خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۱۸
Background image

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی بلخ در شهر مزارشریف بازدید نمود

جمعه، ۴/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۴/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی حافظ محمد حامد حسیب، در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

BACK TO NEWS