معرفی سرپرست جدید ریاست دفتر

bakhshi_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۶ - ۲۳:۴
معرفی ریس دفتر

 امروز طی محفلی که در تالار این وزارت تدویر گردیده بود، نذرالله بیان به حیث سرپرست ریاست دفتر معرفی و به کار آغاز نمود. دراین محفل دوکتور امین الدین مظفری معین مسلکی و محمد طارق عثمان معین پلان و پالیسی و رؤسای ریاست های مرکزی این وزارت، و جمعی از مهمانان اشتراک داشتند. محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس فضل محمد حسینی سرپرست ریاست اطلاعات و آگاهی عامه حکم تقرر نذرالله بیان را به حیث سرپرست این وزارت به خوانش گرفت. سپس دکتور امین الدین مظفری ضمن صحبتی تقرر سرپرست ریاست دفتر را به وی تبریک گفته و افزود که تغییر و تبدیل اصل پذیرفته شده در اداره می باشد. درادامه افزودند ریاست دفتر منحیث پل ارتباطی میان مقام وزارت با سایر بخش های مربوطه و دیگر نهاد های دولتی قرار دارد. دکتور مظفری در اخیر سخنانش برای نذرالله بیان موفقیت و کامیابی را در پیشبرد وظیفه محوله استدعا نمود. در اخیر آقای بیان ضمن قدردانی از رهبری وزارت اطمینان داد که در پیشبرد امور محوله و تحقق برنامه ها و اهداف وزارت از هیچگونه تلاشی دریغ نمی ورزد. بعد آقای بیان رسماً به کارمندان آن ریاست معرفی شده و آغاز به کار نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۴۵
Background image

روند جمع آوری قرآن‌ کریم های کهنه، پاره ها و اوراق کتاب های دینی در یک مکان مناسب از سوی وزارت ارشاد، حج واوقاف در سراسر کشور آغاز گردید

 

 اول ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳ سنبله ۱۴۰۴ ه ش 

طبق  هدایت خاص زعیم امارت اسلامی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی، وزارت ارشاد، حج و اوقاف طرح جامع را برای جمع آوری قرآن کریم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

روند پرداخت پول اضافی از مصارف حج به حجاج رسمًا آغاز گردید

۱۰ صفر المظفر ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان به روز سه شنبه، روند پرداخت پول‌ اضافه شده از مصارف حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری را به حجاج، طی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۹:۱۳
Background image

معرفی معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۸ صفر المظفر ۱۴۴۷ هجری قمری، مطابق با ۱۲ اسد ۱۴۰۴ هجری شمسی

براساس فرمان امیرالمومنین حفظ الله  شیخ ضیاء الرحمن مدنی، معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، امروز طی جلسه ویژه‌ای با. . .

BACK TO NEWS