معرفی سرپرست ریاست پالیسی و پلان وزارت ارشاد، حج و اوقاف به کارمندان آن ریاست

bakhshi_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۴ - ۱۰:۲۴
پالیسی

به اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری ریاست جمهوری محمد کاظم کریمی به حیث سرپرست ریاست پالیسی و پلان دربست 2 الی رقابت آزاد از طریق کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی تقررحاصل نموده ودیروز طی محفلی در تالار وزارت توسط استاد تاج محمد "مجاهد" معین اداری و مالی به کارمندان وزارت معرفی گردید.

 

ابتدا آیات چند ازکلام الله مجید قرائت گردید .

بعدا حکم مقام عالی ریاست جمهوری که در مورد تقرر موصوف اصدار یافته شده بود توسط قاری محمد اسحق حیدری عرب رئیس دفتر قرائت گردید .

 

بعدا استاد تاج محمد "مجاهد " معین اداری و مالی صحبت نموده ضمن تبریکی به وی تقرر و تبدل را در اداره یک اصل دانسته افزود: درشرایط کنونی جامعه ما به افراد شایسته و با تجربه ضرورت دارد رهبری وزارت ارشاد، حج و اوقاف مصمم است تا با تقرر افراد با تجربه مصدر خدمت بهتر برای جامعه گردد برای موصوف از بارگاه ایزد متعال موفقیت های مزیدی را استدعا می نمایند .

 

سپس محمد کاظم "کریمی" صحبت نموده از اعتماد رهبری وزارت که بروی نموده اظهارقدردانی نموده وعده سپرد تا در امر انجام بهترامور با مشوره و هدایات مقام محترم اجراات نماید .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۱۸
Background image

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی بلخ در شهر مزارشریف بازدید نمود

جمعه، ۴/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۴/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی حافظ محمد حامد حسیب، در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

BACK TO NEWS