وزارت ارشاد، حج و اوقاف امروز قرعه کشی متقاضیان حج که جدیداً ثبت نام شده بودند را به انجام رسانید.

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۰:۵۲
قرعه کشی

25 رجب المرجب 1445 هـ ق (17 دلو 1402 هـ ش)

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان چندی قبل پروسه ثبت نام متقاضیان حج سال ۱۴۴۵ هـ ق را آغاز کرده بود که بعد از تکمیل پروسه ثبت نام، امروز طی نشستی در مجتمع حجاج زون مرکز قرعه‌کشی بین ثبت نام شوندگان جدید نواحی شهر کابل و سایر ولایات توسط مولوی عارف الله عارف معین مالی و اداری این وزارت رسما آغاز گردید.

در این محفل محترم معین مالی و اداری وزارت ارشاد، حج و اوقاف، روسای مرکزی و اعضای کمیته داخلی حج  شرکت داشتند.

جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد، سپس معین مالی و اداری وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رابطه به این پروسه معلومات همه جایی را ایراد نموده افزود که مراحل ثبت نام متقاضیان حج از چندی قبل آغاز و امروز با حضور علمای کرام و هیئت کمیته داخلی حج، قرعه کشی آن در کابل و تمام ولایات کشور به انجام می رسد.

موصوف افزود: در ولایات نیز پروسه قرعه کشی با حضور مسئولان ولایتی و ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت مربوط انجام می شود.

در پایان این جلسه قرعه کشی بین متقاضیان ثبت شده جدید نواحی شهر کابل توسط محترم مولوی عارف الله عارف رسمی آغاز و الی ظهرامروز اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

BACK TO NEWS