وزیر ارشاد،حج و اوقاف از خیمه های منیٰ و عرفات درمشاعر بازدید نمودند

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۹:۳۷
دیدار از خیمه های منی

سه شنبه ۶ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ ق،مطابق ۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد،حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثهٔ حج در عربستان سعودی بخاطر آمادگی مناسک حج سال ۱۴۴۶ هـ ق و به منظور ارزیابی از کیفیت خدمات که به حجاج ارائه میشود، از آن خیمه های (منیٰ و عرفات) در مشاعر بازدید به عمل آوردند که به حجاج افغانستان اختصاص یافته‌ است.

آقای ثاقب ضمن بازدید از محل خیمه ها و مکان های اختصاصی حجاج افغانستان در منیٰ و عرفات، با مسئولین مربوطه و مؤظفین مکتب ها دربارهٔ ارائهٔ خدمات بهتر به حجاج روی موضوعات مختلف نیز گفتگو کرد. پس ازبازدید اظهار داشتند که خیمه های حجاج افغانستان در موقعیتی مناسب قرار دارند و با وسایل بودوباش از جمله فرش، توشک و سیستم ایرکندیشن مجهز می باشند.

همچنان، وی از وضعیت عمومی خدمات ارائه شده ابراز رضایت نمود و از مسئولین مکاتب و اعضای کمیته های کاری بعثهٔ حج اظهار تشکر و قدردانی نمود. او تأکید نمود که حجاج ضیوف‌الرحمن یعنی مهمانان خداوند هستند و باید تمام سهولت های لازم برای آنها فراهم گردد ‏تا بتوانند مناسک حج خویش را به وجه احسن انجام دهند.

آقای ثاقب به تمام مسئولین هدایت داد تا در زمینه های غذا، نظافت، خدمات صحی، سیستم رسیدگی به شکایات و هماهنگی و ارائهٔ خدمات توجه و تمرکز بیشتری داشته باشند تا هیچ گونه کمبودی به وجود نیاید.

وی افزود که مسئولین بعثهٔ حج افغانستان در مکه مکرمه، خدمت به حجاج را عبادت می دانند و تا حد توان در راستای آسایش و خدمت به حجاج تلاش خواهند کرد

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برای پنجمین بار سلسلهٔ دوره های ترجمه و تفسیر قرآن عظیم الشأن را در ماه های شعبان المعظم و رمضان المبارک در (۴۱۱) مرکز بزرگ نظامی کشور آغاز کرد

سه شنبه، ۱/شعبان المعظم/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳۰/جدی/ ۱۴۰۴ هـ.ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به سطح کشور در (۴۱۱) مرکز بزرگ نظامی، برای پنجمین بار در ماه های شعبان المعظم و رمضان المبارک، سلسلهٔ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۹:۶
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روندِ ساخت محل نگهداری قرآن‌ کریم های فرسوده در کابل بازدید کرد

چهارشنبه، ۲۵/ رجب المرجب/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۲۵/جدی/ ۱۴۰۴هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که در آن معین مسلکی وزارت محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۱۲
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف سیزدهمین دورِ مسابقات حفظ مع التجوید و اولین دورِ مسابقات حُسنِ قراءت را که به سطح کشور دائر گردیده بود، با معرفی و تقدیر از حافظان و قاریان ممتاز کشور به پایان رسانید.

سه شنبه، ۱۶/رجب المرجب/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۶جدي/۱۴۰۴هـ ش.

این مسابقات حفظ مع التجوید و حُسنِ قراءت قرآن کریم که مدتی پیش به هدف شناسایی و تثبیت حافظان ممتاز و قاریان ماهر کشور و معرفی. . .

BACK TO NEWS