پیام تبریکی

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۲:۳۹
پیام تبریکی

محمد قاسم حلیمی نامزد وزیر وزارت ارشاد، حج واوقاف به تاریخ 28 عقرب برای وکلای محترم مردم در ولسی جرگه برنامه های مدبرانه کاری جهت توسعه و انکشاف زودهنگام در مربوطات این وزارت را ارایه نمودند، که خوشبختانه امروز مورخ اول قوس ۱۳۹۹از سوی ولسی جرگه به حیث وزیر ارشاد، حج و اوقاف رای اعتماد بدست آوردند.
در رای گیری امروز ولسی جرگه (246) رای استفاده شد، که آقای حلیمی از مجموع آرا توانست که (148) رای اعتماد را کسب نماید.
محمد قاسم حلیمی در مدت کوتاهی توانست کارهای اساسی را در وزارت ارشاد، حج و اوقاف انجام دهد و جایگاه این وزارت را در همه مسائل دینی و ملی روشن کند.
هیئت رهبری وزارت ارشاد،‌ حج و اوقاف موفقیت این عالم دین، شخیصت نیک نام و مدیر مدبر را برای رهبری دولت جمهوری اسلامی افغانستان، کارمندان این وزارت، علمای کرام و مردم متدین کشور تبریک و تهنیت عرض نموده موفقیت های بیشتربرای شان مسئلت داریم.
همچنان از مقام عالی ریاست جمهوری اظهار سپاس می نمایم که با دید ژرف شخصیت خردمند حلیمی صاحب را منحیث نامزد وزیر این وزارت انتخاب نمودند به همین ترتیب از وکلای محترم مردم نیز اظهار قدردانی می نمائیم که نامزد وزیران محترم را به اساس برنامه های کار شان رأی اعتماد دادند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۹ - ۹:۵۹
Background image

اشتراک وزیر ارشاد، حج و اوقاف در مراسم «ختامه مسک» که از سوی وزارت حج و عمره عربستان سعودی به مناسبت پایان روند حج برگزار شده بود.

مکه مکرمه – جمعه ۱۲/ ذوالحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق:۸/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثه حج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۵ - ۱۵:۵۳
Background image

در جریان ادای مناسک حج، روندِ انتقال حجاج افغان از مِنٰی شریف به میدان عرفات تکمیل شد

سه شنبه، ۹/ ذوالحجة/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶/ جوزا /۱۴۰۵هـ ش

بر اساس پلان تنظیم‌ شدهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف و با فرا رسیدن نهم ذوالحجة الحرام (روز عرفه)، روندِ انتقال حجاج افغان از مِنٰی. . .

BACK TO NEWS