گفتمان محافظت کودکان در هنگام منازعات مسلحانه از دیدگاه اسلام
گفتمان محافظت کودکان در هنگام منازعات مسلحانه از دیدگاه اسلام، قوانین ملی وبین المللی با حضور علما، بزرگان، نماینده گان مردم در شورای ولایتی، نهاد های جامعه مدنی و رسانه ها از سوی ریاست ارشاد حج و اوقاف غور دایر گردید.
مولوی رمضان آخندزاده رئیس ارشاد، حج و اوقاف ولایت غور که در این گفتمان صحبت می کرد کودکان را آسیب پذیرترین قشر جامعه دانسته و گفت که میلیون ها طفل در افغانستان و در سراسر جهان در شرایط ناگوار زیست می کنند.
وی جنگ، مهاجرت، فقر و تنگدستی را از دلالیل میداند که کودکان را وادار به کارهای شاقه، توزیع مواد مخدر وصدها مصایب دیگر می نماید.
رئیس ارشاد و حج و اوقاف غور والدین را تاثیر گذار ترین افرد برای کودکان دانسته و از آنها می خواهد که در راستای تعلیم و تربیه اطفال شان توجه جدی داشته باشند