دیدار وزیر ارشاد، حج واوقاف با علمای کرام ولایت نمیروز در شهر زرنج

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱/۷ - ۹:۵۰
دیدار وزیر ارشاد، حج واوقاف با علمای کرام ولایت نمیروز در شهر زرنج

جمعه ۲۲ شعبان المعظم/۱۴۴۳هـ ق _ ۵ حمل/۱۴۰۱هـ ش

شیخ الحدیث دکتور نور محمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف به ادامه سفرهای ولایتی از ولایت نیمروز دیدار و با علمای کرام، خطباء و امامان مساجد آن ولایت نسشت بزرگ را دایر نمودند.

در نخست وزیر ارشاد، حج و اوقاف ضمن قدردانی از مردم مجاهد پرور نیمروز از علمای کرام حاضر در مجلس سپاس گزاری نموده که با وجود مصروفیت های کاری زحمت و تکلیف را متقبل شده و در این نسشت حاضر گردیدند.

دراین نشست محترم ثاقب اظهار داشتند: علمای کرام وارثین انبیاء و مسئولیت زعامت و رهبری اجتماع را به عهده دارند، که باید به اداء این مسئولیت توجه داشته باشند، بادرنظر داشت این مسئولیت برای علمای کرام لازم است تا از نظام اسلامی که در بدل خون شهدای این سرزمین به میان آمده است، حمایت قاطع نمایند، برای اصلاح جامعه از شیوه موعظه حسنه و نرمش استفاده نموده، طرح ها و انتقادات سازنده خویش را برای اصلاح نظام و جامعه با مسئولین ذی صلاح شریک سازند و از انتقادات در ملاعام جلوگیری نمایند.

نسشت با دعائیه خیر خاتمه یافت

همچنان شیخ الحدیث دکتور نورمحمد ثاقب همراه با هیئت معیتی شان از ریاست ارشاد، حج و اوقاف نیمروز دیدن نموده با رئیس و کارمندان آن ریاست جلسه یی را دایر گزارش اجراات آن ریاست را استماع جهت حل مشکلات و کمبودیهای آن هدایت لازم را سپردن.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۹:۱۷
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف پیرامونِ روندِ انتقال رفت ‌و برگشت حجاج سال روان ۱۴۴۷ هـ ق با مسؤولان شرکت‌های هوایی کشور دیدار کرد

سه شنبه، ۲۷/ جمادی الاولیٰ ۱۴۴۷ هـ ق مطابق ۲۷/ عقرب ۱۴۰۴ هـ ش وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ‌ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، به‌ منظور آمادگی‌ های لازم برای روندِ حج سال جاری ۱۴۴۷. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

قرارداد ارائهٔ خدمات به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مشاعر مقدسه با شرکت های سعودی «ضیوف البیت» و «رواف منی» و یک شفاخانه امضاء گردید

سه شنبه، ۲۰ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷ هـ.ق برابر با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، به منظور ارائهٔ خدمات بهتر، منظم و معیاری به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مکه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

سفیر امارت اسلامی افغانستان در قطر با وزیر ارشاد، حج و اوقاف دیدار کرد

سه شنبه، ۲۰ جمادی الأولی ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، شیخ الحدیث دکتور مولوی نورمحمد ثاقب، با آقای سهیل شاهین، سفیر امارت اسلامی افغانستان در کشور قطر،. . .

BACK TO NEWS