اطلاعیه داوطلبی 476 قلم اجناس داغمه و مازاد

bakhshi_admin
داغمه جات

Publish Date

Closing Date

قرار است وزارت ارشاد حج و اوقاف به تعداد 476 قلم اجناس داغمه قلم اجناس داغمه و مازاد خویش را به تاریخ 3/2/1403 ساعت ده بجه قبل از ظهر به حضور داشت هئیت موظف که با اخذ 15 فیصد پول تضمین قبل از شروع داوطلبی نقداً اخذ میگردد به لیلام و اگذار نماید.

محل لیلام کابل افغانستان مکروریان اول چهار راهی ملی بس مجتمع حجاج وزارت ارشاد حج و اوقاف.

More tenders

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۲:۳۵
Background image

پروژه تهیه و تدارک 307 قلم پرزه جات و روغنیات وسایط وزارت بابت سال مالی1404 هـ ش

وزارت ارشاد حج و اوقاف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی (پروژه تهیه و تدارک 307 قلم پرزه جات و روغنیات وسایط وزارت بابت  سال مالی1404 هـ ش) اشتراک نموده و . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۲:۳۷
Background image

پروژه حفر چاه عمیق به عمق (250) متر در مقر وزارت بابت سال مالی 1404

بدینوسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود،وزارت ارشاد، حج و اوقاف در نظر دارد تا ) پروژه حفر چاه عمیق به عمق (250) متر در مقر وزارت بابت سال . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۲:۳۶
Background image

پروژه تهیه و تدارک 54 قلم قرطاسیه باب مطبوع و غیر مطبوع

وزارت ارشاد حج و اوقاف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی (پروژه تهیه و تدارک 54 قلم قرطاسیه باب مطبوع و غیر مطبوع مورد ضرورت تمامی دفاتر وزارت بابت سال . . .

Back to tenders