تبعه انگلیسی با خواندن کلمه شهادت به دین مقدس اسلام مشرف شد

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۶/۳۰ - ۱۳:۱۰
بریتانیایی

شنبه 29 سنبله سال 1399


یک تعبه برتانیایی که مدتی را در افغانستان سپری نموده است امروز با خواندن کلمه توحید با حضور داشت دکتور امین الدین مظفری معین مسلکی وزارت ارشاد، حج واوقاف به دین مقدس اسلام مشرف گردید.

شخص مذکورکه نام اصلی اش سایمون اندرو میباشد امروز بعد از مشرف شدن به دین مقدس اسلام اسم وی به نام عبدالله مسمی گردیده یک جلد تفسیر شریف و یک سوب چپن از سوی معین مسلکی این وزارت در حالی که دکتور سید حجت الله نجیح ریس مجمع علمی نیز حاضر بود به وی إهدا و درخواستی موصوف برای اخذ جواز جهت طی مراحل به آمریت افتاء ریاست مجمع علمی راجع گردید.
موصوف ضمن قدردانی از دکتور مظفری گفت من بعد از تحقیق و مطالعه سایر ادیان، دین مقدس اسلام را دین عدالت، مساوات وبرابری و دینی یافتم که برنامه های خوبی برای آینده بشریت دارد ودرقلب من این دین از دیر زمان جاگرفته بود که اکنون به آرزوی خود رسیدم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۱۸
Background image

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی بلخ در شهر مزارشریف بازدید نمود

جمعه، ۴/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۴/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی حافظ محمد حامد حسیب، در رأس یک هیئت از روند کار اعمار مارکیت تجارتی اوقافی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

BACK TO NEWS