مراحل سیمینارهای تدریبی (۶۵۲) تن از معلمین حجاج سال روان موفقانه پایان یافت

bakhshi_admin
جمعه ۱۴۰۲/۲/۲۲ - ۹:۲۲
پایان سمینار

۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۴ هـ ق  مطابق ۲۱ ثور ۱۴۰۲ هـ ش

سیمینارهای تدریبی (۶۵۲) تن از معلمین حجاج سال جاری (۱۴۴۴)هجری قمری طی سه مرحله از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در مجتمع حجاج زون مرکز که قبلا آغازگردیده بود، امروز آخرین مرحله آن با اشتراک وزیر ارشاد، حج و اوقاف به پایان رسید.

در محفلی که به این منظور با حضورداشت معلمین حجاج  تدویر گردید، شیخ الحدیث دکتور مولوي نور محمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف و عده‌ای از روسای ادارات مرکزی این وزارت اشتراک داشتند. جلسه با تلاوت آیاتی از قرآنکریم آغاز گردیده، در ادامه وزیر محترم ارشاد، حج و اوقاف سخنرانی نموده، گفت: علمای کرام وارثین انبیاء هستند و شما که از بیت آنها موفق شدید و این مسئولیت را به عهده گرفته اید، باید با حجاج رفتار و سلوک خوب و اخلاق خوش داشته باشید.

محترم ثاقب افزود که به هر معلم مسؤولیت تدریس و راهنمایی (۴۵) تن از حجاج سپرده می شود، پس باید با آنها خوب معرفت حاصل نموده و مناسک حج را به آنها آموزش وراهنمایی نمایید و برای ایجاد سهولت برای حجاج  تلاش و کوشش فراوان از خود به خرچ دهید.

همچنین آقای ثاقب در خطاب به معلمین گفتند: ما و شما باید با هم در خدمت رسانی به حجاج تلاش کنیم و روند حج را به وجه احسن مدیریت نموده و حجاج کشور را با نظم بهتر و با عزت از کشور به عربستان انتقال و بعداز ادای مراسم حج به کشور باز گردانیم، به تغذیه، ترانسپورت و صحت این حجاج توجه جدی داشته  تا حجاج کشور ما بتوانند در فضایی آرام و مناسب فریضه حج و مناسک آن را ادا نمایند.

موصوف در اخیر برای همه ‌ای معلمین حجاج کشور در انجام امور محوله شان موفقیت استدعاء نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS