موافقتنامه ارایه خدمات بهتر برای حجاج افغانستان در مدینه منوره عقد گردید

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۸ - ۱۰:۴
عقد قرار داد


در نشست که به همین منظور در شهر مدینه منوره برگزار گردیده بود ابتدا هیئت ۵ نفری افغانی تحت ریاست مولوی عبدالحکیم منیب وزیر ارشاد، حج و اوقاف جمهوری اسلامی افغانستان، از طرف مسوولین«المؤسسه الأهلية للأدلاء» مورد استقبال و پذیرایی گرم قرار گرفتند بعد دو طرف پیرامون پروسه حج سال گذشته بحث نموده و آن را موفق ارزیابی و از همکاری های نزدیک بین هم ابراز قدردانی نمودند         .
در اخیر موافقتنامه ارایه خدمات بهتر برای حجاج طی سال ۱۴۴۱ مطابق به سال ۱۳۹۹ بین مسوول موسسه متذکره و مولوی عبدالحکیم منیب به امضا رسید

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف معرفی ګردید

سه شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴هـ ش

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی محمد حامد حسیب، امروز سه‌ شنبه طی یک جلسۀ ویژه که معاون ریاست عمومی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۰
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف با هیئت بلند رتبه اداره امور دینی کشور ترکیه دیدار کرد

سه‌شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴ هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ الحدیث سرمحقّق دوکتور مولوی نورمحمد ثاقب، در مقر این وزارت با هیئتی به ریاست مسئول روابط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت قندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۶ / جمادی الآخرة/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶ /قوس/۱۴۰۴هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث، سرمحقّق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب صاحب در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف. . .

BACK TO NEWS