وزیر ارشاد،حج و اوقاف از خیمه های منیٰ و عرفات درمشاعر بازدید نمودند

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۹:۳۷
دیدار از خیمه های منی

سه شنبه ۶ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ ق،مطابق ۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد،حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثهٔ حج در عربستان سعودی بخاطر آمادگی مناسک حج سال ۱۴۴۶ هـ ق و به منظور ارزیابی از کیفیت خدمات که به حجاج ارائه میشود، از آن خیمه های (منیٰ و عرفات) در مشاعر بازدید به عمل آوردند که به حجاج افغانستان اختصاص یافته‌ است.

آقای ثاقب ضمن بازدید از محل خیمه ها و مکان های اختصاصی حجاج افغانستان در منیٰ و عرفات، با مسئولین مربوطه و مؤظفین مکتب ها دربارهٔ ارائهٔ خدمات بهتر به حجاج روی موضوعات مختلف نیز گفتگو کرد. پس ازبازدید اظهار داشتند که خیمه های حجاج افغانستان در موقعیتی مناسب قرار دارند و با وسایل بودوباش از جمله فرش، توشک و سیستم ایرکندیشن مجهز می باشند.

همچنان، وی از وضعیت عمومی خدمات ارائه شده ابراز رضایت نمود و از مسئولین مکاتب و اعضای کمیته های کاری بعثهٔ حج اظهار تشکر و قدردانی نمود. او تأکید نمود که حجاج ضیوف‌الرحمن یعنی مهمانان خداوند هستند و باید تمام سهولت های لازم برای آنها فراهم گردد ‏تا بتوانند مناسک حج خویش را به وجه احسن انجام دهند.

آقای ثاقب به تمام مسئولین هدایت داد تا در زمینه های غذا، نظافت، خدمات صحی، سیستم رسیدگی به شکایات و هماهنگی و ارائهٔ خدمات توجه و تمرکز بیشتری داشته باشند تا هیچ گونه کمبودی به وجود نیاید.

وی افزود که مسئولین بعثهٔ حج افغانستان در مکه مکرمه، خدمت به حجاج را عبادت می دانند و تا حد توان در راستای آسایش و خدمت به حجاج تلاش خواهند کرد

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۹:۱۷
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف پیرامونِ روندِ انتقال رفت ‌و برگشت حجاج سال روان ۱۴۴۷ هـ ق با مسؤولان شرکت‌های هوایی کشور دیدار کرد

سه شنبه، ۲۷/ جمادی الاولیٰ ۱۴۴۷ هـ ق مطابق ۲۷/ عقرب ۱۴۰۴ هـ ش وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ‌ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، به‌ منظور آمادگی‌ های لازم برای روندِ حج سال جاری ۱۴۴۷. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

قرارداد ارائهٔ خدمات به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مشاعر مقدسه با شرکت های سعودی «ضیوف البیت» و «رواف منی» و یک شفاخانه امضاء گردید

سه شنبه، ۲۰ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷ هـ.ق برابر با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، به منظور ارائهٔ خدمات بهتر، منظم و معیاری به حجاج سال ۱۴۴۷ هـ.ق در مکه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

سفیر امارت اسلامی افغانستان در قطر با وزیر ارشاد، حج و اوقاف دیدار کرد

سه شنبه، ۲۰ جمادی الأولی ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق با ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، شیخ الحدیث دکتور مولوی نورمحمد ثاقب، با آقای سهیل شاهین، سفیر امارت اسلامی افغانستان در کشور قطر،. . .

BACK TO NEWS