حجاج افغان در میدان عرفات مصروف عبادت اند

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۲۰:۴
عرفات

 ۹ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ ق مطابق ۱۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

عرفات : امروز نهم ذوالحجه یکی از روز های مهم مناسک حج است که از سراسر جهان هزاران تن از مسلمانان در میدان عرفات جمع شده و الی غروب آفتاب تمام روز را مصروف دعا ، تلاوت و عبادت میباشند.

دربین این حجاج ، حاجیان افغانستان نیز شامل اند که بنابر هماهنگی منظم وزارت ارشاد، حج و اوقاف به وقت مناسب به میدان عرفات رسیده و در حال دعا ، استغفار و عبادت اند.

شیخ الحدیث سر محقق دکتور نور محمد ثاقب وزیر ارشاد حج و اوقاف در عرفات برای حجاج اظهار نمودند که تمامی سی هزار حاجی افغانستان به شکل منظم به عرفات رسیده و همه خدمات به طور منظم برای شان ارایه میگردد، همینطور معلمین حجاج نیز هم در خیمه ها فضیلت های روز عرفه را بیان نموده وحجاج کشور را به توبه و استغفار تشویق نمودند.

قابل یاد آوریست که همه حجاج تا غروب آفتاب در عرفات به دعا و عبادت پرداخته و بعد از غروب آفتاب به طرف مزدلفه روان میشوند. در آنجا نماز شب را ادا نموده و به منظور زدن جمره ( شیطان ) سنگ ریزه ها را جمع آوری و صبح وقت با طلوع آفتاب مزدلفه را ترک میگویند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۱۲
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف سیزدهمین دورِ مسابقات حفظ مع التجوید و اولین دورِ مسابقات حُسنِ قراءت را که به سطح کشور دائر گردیده بود، با معرفی و تقدیر از حافظان و قاریان ممتاز کشور به پایان رسانید.

سه شنبه، ۱۶/رجب المرجب/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۶جدي/۱۴۰۴هـ ش.

این مسابقات حفظ مع التجوید و حُسنِ قراءت قرآن کریم که مدتی پیش به هدف شناسایی و تثبیت حافظان ممتاز و قاریان ماهر کشور و معرفی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۵۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف دورِ سیزدهم مسابقات حفظ قرآن کریم مع‌ التجوید و نخستین دورِ مسابقات حُسنِ قرائت را در سطح (٢٢) ناحیه شهر کابل آغاز کرد.

چهارشنبه، ۱۰/رجب المرجب/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۰/ جدی/۱۴۰۴هـ ش

این مسابقات از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در سطح بیست‌ ‏و‌ دو (۲۲) ناحیۀ شهر کابل، در مجتمع حاجیانِ زون مرکزی، با حضور محترم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۱۱
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف کشور در رأس یک هیئت در جریان سفر خود به ولایت بغلان با والی این ولایت، مسؤولان اداری و امامان و علمای کرام شماری از ولسوالی‌ ها دیدار کرد

سه‌شنبه، ۲/رجب‌ المرجب/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ٢/جدی/۱۴۰۴هـ ش

محترم شیخ‌ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در رأس یک هیئت با والی ولایت بغلان، محترم مولوی. . .

BACK TO NEWS