سنگ تهداب یک محراب مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور گذاشت شد.

bakhshi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۲۲:۴
سنگ تهداب

۲۷ ذی الحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق با ۴ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی

بر اساس فرمان امیرالمؤمنین امارت اسلامی افغانستان، حفظه الله، ساخت یک محراب

مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور از بودجه توسعه‌ای وزارت ارشاد، حج و اوقاف گذاشته شد. در جلسه‌ای که به همین مناسبت برگزار گردیده بود ، شیخ مولوی عزیزالرحمن منصور، معاون وزارت ارشاد، حج و اوقاف در امور عرفان و اماکن مذهبی، شیخ نورالحق انور، رئیس کل اداره امور و تعدادی از مسئولین و کارمندان هر دو نهاد حضور داشتند. جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد و پس از آن، مولوی حمدالله آخوندزاده، مدیرکل اوقاف وزارت ارشاد، حج و اوقاف، اطلاعات جامعی در مورد ساخت مسجد با شرکت‌کنندگان جلسه به اشتراک گذاشت. سپس، معاون امور عرفان و تنظیم اماکن مذهبی وزارت ارشاد، حج و اوقاف سخنرانی مفصلی ایراد کرد. ایشان بر اهمیت و فضیلت ساخت مساجد تأکید کردند. آقای منصور در سخنان خود گفت: مساجد نه تنها مکان‌های عبادت هستند، بلکه مراکز آموزش دینی، تربیت معنوی و تقویت وحدت اجتماعی نیز می‌باشند. رییس عمومی  اداره امور در سخنان خود در این جلسه، از توجه و راهنمایی‌های امیرالمؤمنین، حفظه الله، در ساخت مسجد، تشکر کرد و از همکاری و تلاش‌های مسئولین وزارت ارشاد، حج و اوقاف قدردانی نمود.

جزئیات

1- هزینه ساخت مسجد. (19,900,731) نوزده میلیون و نهصد هزار و هفتصد و سی و یک افغانی.

2- ساختمان مسجد: دو طبقه.

3- مساحت مسجد: (890) متر مربع.

4- مدت اعمار مسجد: یک سال.

5- گنجایش نماز گزار (1272) نفر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

BACK TO NEWS