راه اندازی نمایشگاه خطاطی ، نقاشی و میناتوری

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۹:۳۸
نمایشگاه خطاطی

وزیر وزارت ارشاد، حج و اوقاف ضمن اینکه با تعداد از میناتوران، خطاطان، نقاشان و تابلوسازان ملاقات واز کارکردهای آنها حمایت و قدردانی نمودند از نمایشگاه اثر های آنها نیز دیدن بعمل آوردند.

در محفلی که به همین مناسبت در مجتمع حجاج زون مرکز تدویر گردیده بود،‌ محمد قاسم حلیمی وزیر ارشاد، حج و اوقاف، نقاشی، میناتوری و خطاطی را جز فرهنگ اسلامی دانسته و افزودند که هنرمندان اسلامی دستاوردهای خوبی را در سطح جهان کسب نموده اند.

موصوف در ادامه افزودند میناتوران اسلامی از جایگاه خاص برخوردار بوده و زحمات و تلاش های هنرمندان آن قابل قدر بوده هیچگاهی دین مبین اسلام به زیبایی، خطاطی، نقاشی،‌ رسامی و حکاکی مخالفت نداشته است  هنرمندان تلاش کنند که در چوکات دساتیر دین مبین اسلام دست به ایجاد اثر هنری بزنند.

آقای حلیمی افزود که ایشان برای هنرمندان از کشور ترکیه و ازبکستان درخواست بورسیه نمودند، تا آنان به سویه ماستری و دکتورا تحصیلات خود را ادامه دهند

در ادامه تاکید نمودند که با همکاری وزارت اطلاعات و فرهنگ و وزارت تجارت و صنایع نمایشگاه ملی را برای آثار خطاطان، نقاشان و میناتوران ایجاد نمایند تا مردم از آثار هنری، هنرمندان و ابتکارات شان آگاه شوند و برای آثار هنری شان شان بازار یابی گردیده و زمینه فروش آثار مساعد گردد

سپس محمد عثمان طارق، معین پالیسی و پلان این وزارت ، از حاضرین محفل خواست تا، مشکلات و خواست های شان را طور کتبی ارایه نمایند تا در هماهنگی با ریاست جمهوری ومسوولین راه حل برای آن دریافت گردد.

بعد استاد عظیم الدین شکیب به نمایندگی از هنرمندان از رهبری وزارت اظهار امتنان نمودند که برای بار نخست از یک آدرس مذهبی و اسلامی  زمینه ایجاد چنین نمایشگاه را مساعد ساختند.

نامبرده افزود که هنرمندان خود را منزوی می بینند و این چنین حمایت ها هنرمندان را تشویق می نماید  تا بیشتر از پیش دست به ابتکار و نوآوری بزنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۲۲:۱۰
Background image

روند بازگشت حجاج افغانستان از عربستان سعودی با موفقیت پایان یافت

۱۴محرم الحرام۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۹سرطان ۱۴۰۴هـ ش

روند بازگشت حجاج افغانستان از عربستان سعودی که پس از ختم مناسک حج به صورت منظم ادامه داشت، امروز با موفقیت به پایان رسید و آخرین پرواز این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۲۸
Background image

آغاز اولین کاروان معتمرین کشور به حرمین شرفین

۱۰محرم ۱۴۴۷ هجری قمری مطابق با ۱۵ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی.

اولین کاروان حجاج (عمره) از کشور به حرمین شریفین که متشکل از (۸۲) زائر می باشد. امروز از میدان هوایی کابل به مقصد عربستان سعودی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

آخرین پرواز حجاج از مکه مکرمه به کشور.

دوشنبه، ۴ محرم ۱۴۴۷ هجری قمری، برابر با ۹ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی.

 آخرین پرواز حجاج  از مکه مکرمه پس از انجام مناسک حج، امروز از میدان هوایی  بین‌المللی ملک عبدالعزیز از جده به میدان. . .

BACK TO NEWS