وزیر ارشاد، حج و اوقاف، مستشار قنسولی سفارت عربستان سعودی در کابل را به حضور پذیرفت

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۲/۱ - ۹:۳۶
ملاقات با سفیر سعودی

کابل: ۱۸، رمضان‌المبارک /۱۴۴۳هـ ق.(۳۰، حمل 1401 هـ ش)

شیخ الحدیث دوکتور نورمحمد ثاقب سرپرست وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و حضور داشت جمعی از اعضای محترم هیئت رهبری وزارت با آقای بدر ابراهیم مجول العتیبی، مستشار قنسولی سفارت کشور شاهی عربستان سعودی مقیم کابل در دفتر کارشان دیدار و گفتگو نمودند.

طی این دیدار وزیر ارشاد، حج و اوقاف حضور مجول العتیبی را در مقر این وزارت خیر مقدم گفته و از همکاری های همیشگی عربستان سعودی با مردم افغانستان ابراز قدردانی نموده و خواهان ادامه و گسترش آن، در خصوص حج وزیارت به این کشور گردید.

ضمن صحبت های همه جانبه موصوف علاوه نمود که امارت اسلامی افغانستان تحت شعاع نظام اسلامی ضمن تأمین امنیت سرتاسری، در راستای ارایه خدمت برای ملت خویش گام های صادقانه برداشته خواهان روابط دیپلوماتیک با تمام کشورها به ویژه با کشورهای اسلامی می باشد .

شیخ الحدیث دوکتور نور محمد ثاقب ضمن استقبال ازآغازکار پروسه حج فرضی در سال روان خواهان همکاری مزید کشور سعودی گردیده در رابطه به اقدام عملی برای مراحل بعدی این برنامه، از نائب سفیر خواستارایجاد تسهیلات و تمویل امکانات بیشتر برای حجاج افغانستان گردیدند.

مستشار قنسولی سفارت کشور شاهی عربستان سعودی در حالیکه از میزبانی وپذیرش گرم وزیر و هیئت رهبری وزارت ارشاد، حج واوقاف قدردانی نمود، وزیر محترم ارشاد، حج و اوقاف را شخصیت مدبر، فاضل وعلمی خوانده و فضای امن را که تحت زعامت امارت اسلامی در افغانستان ایجاد گردیده است، مورد تحسین قرار داد.

موصوف در ادامه صحبت های خویش وعده همکاری بیشتر کشور مطبوع اش را به این وزارت سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS