وزیر ارشاد، حج و اوقاف در کنفراس که در رابطه به حج در شهر مکه مکرمه عربستان سعودی برگزار گردیده بود اشتراک نمودند

bakhshi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۱۲:۴۷
ملاقات وزیر در سعودی

دوشنبه ۴ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۵ هـ ق (۲۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ ش)

شیخ الحدیث سرمحقق قضاوتپوه دکتور مفتی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثه حج افغانستان، بنا به دعوت رسمی وزارت حج و عمره عربستان سعودی در چهل و هشتمین(۴۸) کنفرانس بین المللی که امروز در شهر مکه مکرمه برگزار شده بود، شرکت نمود.

این کنفرانس که تحت عنوان(ندوة الحج الكبری) مسمی گردیده است با سخنرانی دکتور توفیق بن فوزان الربیعة وزیر حج و عمره عربستان سعودی افتتاح گردید، در این کنفرانس وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، دکتور محمد بن عبدالکریم العیسي رئيس رابطه العالم الإسلامي، شیخ عبدالرحمن السُدَیس رئیس امور مسجد الحرام و مسجد نبوی، وزرای حج و اوقاف کشور های اسلامی، علمای مشهور جهان اسلام، دانشمندان و مسؤلین دولتی اشتراک نموده بودند

 

کنفرانس نامبرده یک کنفرانس بزرگ بین المللی است که همه ساله در ایام حج در عربستان سعودی برگزار می شود

 در این کنفرانس بیش از پنجنصد (500) تن از مسئولین و علمای کشورهای اسلامی دعوت گردیده بودند. هدف از برگزاری این کنفرانس در نظر گرفتن مسائل شرعی و فقهی رخصت ها و تسهیلات در حج عنوان گردیده است و همچنان رعایت قوانین و مقررات در حین مراسم حج نیز از بحث های دیگری بوده است به همین ترتیب در رابطه به مناسک حج در پهلوی عربستان سعودی نظریات، مشورها و تلاش های کشور های اسلامی و سایر موضوعات مهم دیگر شامل آجنداء گردیده بود، تا نتایج این کنفرانس در رابطه به اداء نمودن مناسک حج، برای حجاج کرام فضای مناسب و تسهیلات بیشتر فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

BACK TO NEWS