اشتراک سرپرست وزارت ارشاد، حج واوقاف در همایش بزرگ سالانه جماعت تبليغ

bakhshi_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۴:۵۵
تبلیغی ها

شنبه 15 سنبله     
همایش بزرگ در مدرسه ملاتره خیل به حضور داشت بیش از 25هزار تن از جماعت تبليغ در شهرکابل دیروز راه اندازی گردیده بود که در آن محمدقاسم حلیمی سرپرست وزارت ارشاد، حج واوقاف نیز به نماینده گی از وزارت ارشاد، حج واوقاف و دولت جمهوری اسلامی افغانستان اشتراک نموده بود.           
دراین محفل شاندار سرپرست وزارت ارشاد، حج واوقاف اصالتا از جناب خود و وکالتا از جانب جلالت مآب رئیس جمهور حضور علمای کرام وهوادارن اهل جماعت وتبليغ را خیر مقدم گفته و راجع به هویت وارزش های دين اسلامی مفصلا صحبت نمود، همچنان در مورد اسلام معتدل و طریقه دعوت اسلامی نیز روشنی انداخته و به ایشان تفهیم نمود که وزارت ارشاد، حج و اوقاف در خدمت علمای کرام قرار دارد.           
در ختم محفل نماز عصر به امامت محمدقاسم حلیمی سرپرست این وزارت اداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS