معرفی مشاعر مقدس مکه مکرمه برای حجاج افغانستان قبل از رسیدن ایام حج

bakhshi_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۳:۵
معرفی مشاعر


یک شنبه ۳۰ سرطان مطابق ۱۸ ذوالقعده ۱۴۴۰
امروز دکتور امین الدین مظفری معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در جمعی از حجاج کشور در عرفات سخنرانی پر محتوای را ایراد نمودند.
اقای مظفری ضمن معرفی این مکان مقدس برای حجاج گفت: این مکان متبرک یکی از مکان های است که دعا در آن مورد اجابت قرار می گیرد پس بالای ما لازم است که به نمایندگی مردم افغانستان برای صلح، تامین امنیت، سعادت و خوشبختی مردم مظلوم کشور خویش دعای خیر نماییم وی در ادامه افزود وزارت ارشاد، حج و اوقاف سعی و تلاش می نماید تا فضای مناسب را برای حجاج کشور مساعد نماید تا حجاج بتوانند در فضای مصئون و با آرامش خاطر طاعات و عبادات خویش را مع الخیر به انجام برسانند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS