وزیر ارشاد، حج و اوقاف با سفیر عربستان سعودی در کابل دیدار کرد

27 رجب المرجب 1446 هـ ق(9 دلو 1403 هـ ش)
وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، شیخ الحدیث، سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب قبل از ظهر امروز با آقای فیصل بن طلق البقمی سفیر کشور عربستان سعودی در دفتر کاری خود دیدار و گفتگو کرد، در این دیدار غرض تحکیم روابط در عرصه های مختلف بین دو کشور اسلامی و بهبود امور حج آیندهٔ سال 1446 هجری قمری بحث و تبادل نظر و صحبت های همه جانبه صورت گرفت.
وزیر ارشاد، حج و اوقاف، ضمن خوش آمدید به سفیر عربستان سعودی برای آغاز مأموریت جدید (دیپلوماتیک) وی در کابل آرزوی موفقیت کرد و در مورد روابط تاریخی دو کشور، و نیز و حدت سایر کشورهای اسلامی و گسترش روابط نیک با امارت اسلامی افغانستان صحبت مفصل کرد.
آقای ثاقب همچنان گفت که عربستان سعودی آدرس مهمی برای وحدت جهان اسلام و اجتماع مسلمانان است و در کنار سایر کشورهای اسلامی در زمینه های مختلف به ویژه ادای حج، با افغانستان کمک و همکاری کرده است، و از امکانات و خدمات که در اختیار حجاج و معتمرین عمره قرار می دهند قدردانی نمود و خواستار افزایش سهمیه حجاج افغانستان گردیدند و اضافه کردند ما خواهان تسهیلات بیشتر در زمینه معتمرین هستیم و همچنان آن زمین های اوقافی افغانستان که در وسعت حرمین شریف داخل گردیده بدیل آن که زمین و یا هم آبادی دیگری در نزدیکی حرم شریف باشد جاگزین و در اختیار این وزارت قرار داده شود.