وزیر ارشاد، حج و اوقاف و هیئتی همراهش در ادامه سفرشان به ازبکستان ضمن ملاقات با مقامات سمرقند از مراکز اسلامی آنجا دیدن نمودند.

bakhshi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - ۹:۳۲
سفر ازبکستان

دو شنبه ۸ رمضان المبارک ۱۴۴۵ مطابق ۲۸ حوت ۱۴۰۲

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف در ادامه سفرشان به ازبکستان حین ورد به شهر سمرقند از طرف مقام ولایت، شهردار و مفتی بزرگ ولایت سمرقند مورد استقبال گرم قرار گرفته سپس در اقامتگاه شان با نامبردگان در رابطه به روابط دوجانبه و همکاری بین علمای دو کشور(افغانستان و ازبکستان)، تبادل تجارب در مورد تدریب الأئمه مساجد و ارتقای کیفیت تدریس در مدارس گفتگو نمودند، سپس از آرامگاه حضرت امام بخاری رحمه‌الله، مرکز تعلیمی وتدقیق احادیث نبوی بخصوص بخاری شریف که در جوار مقبره آن حضرت قرار دارد، معهد عالی احادیث نبوی و علوم دینی و صنف های درسی آن مرکز، مقبره قثم بن عباس رحمه‌الله که مشهوربه آرامگاه شاه زنده می باشد، آرامگاه حضرت ابو منصور محمد ماتریدی، مجموعه ریگستان که شامل سه مدرسه( مدرسه طلا قاری، مدرسه الغ بیک و مدرسه شیردار)، رصد خانه الغ بیگ و نمایشگاه آن رصد خانه، آرامگاه برهان الدین بخاری مرغینانی، خواجه ناصرالدین عبیدالله حرار ولی دیدن نمودند.

رصدخانهٔ اُلُغ‌بیگ: این رصد خانه بنا به عقیده بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین رصدخانه‌های جهان اسلام و بزرگترین رصدخانه در آسیای میانه بوده‌است. بزرگترین ستاره‌شناسان آن عهد از جمله قاضی‌زاده رومی، غیاث‌الدین جمشید کاشانی و علی قوشچی در این رصدخانه به تحقیق پرداخته‌اند

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS