وزیر ارشاد، حج واوقاف در دفتر کارشان با نماینده و سفیر کشور ما در مالیزیا ملاقات نمود

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱ - ۱۰:۴۲
ملاقات با سفیر مالیزیا

سه‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ هجری قمری (۲۹ عقرب ۱۴۰۳ هجری شمسی)

شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف، همراه با برخی از اعضای رهبری این وزارت، در دفتر کاری خود با مولوی نقیب‌الله احمدی، سفیر افغانستان در مالیزیا، دیدار کرد.

در این دیدار، وزیر ارشاد، حج و اوقاف بر اهمیت تعمیق روابط دوستانه بر اساس ارزش‌های اسلامی میان دو کشور تأکید نموده و افزود که افغانستان و مالیزیا دو کشور مهم در جهان اسلام هستند که مشترکات دینی و مذهبی فراوانی دارند.

وی همچنین بیان کرد که امارت اسلامی افغانستان تحت نظام اسلامی، در کنار تأمین امنیت سرتاسری، گام‌های صادقانه‌ای برای خدمت به مردم خود برداشته است و خواهان برقراری روابط دیپلماتیک با تمامی کشورها، به‌ویژه کشورهای اسلامی است.

در ادامه، سفیر افغانستان در مالیزیا نیز صحبت کرد و وزیر ارشاد، حج و اوقاف را در جریان دستاوردها و پیشرفت‌های سفارت افغانستان در مالیزیا قرار داد.

او توضیح داد که سفارت افغانستان در این کشور به مشکلات محصلین، پناهندگان و تاجران افغان رسیدگی کرده و ملاقات‌های مستمری با آن‌ها داشته است.

آقای احمدی همچنین اضافه کرد که مقامات مالیزیا علاقه‌مند به تقویت روابط دوجانبه با افغانستان، به‌خصوص در زمینه‌های دینی،فرهنگی و اجتماعی، هستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS