وزیر ارشاد، حج و اوقاف در کنفراس که در رابطه به حج در شهر مکه مکرمه عربستان سعودی برگزار گردیده بود اشتراک نمودند

bakhshi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۱۲:۴۷
ملاقات وزیر در سعودی

دوشنبه ۴ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۵ هـ ق (۲۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ ش)

شیخ الحدیث سرمحقق قضاوتپوه دکتور مفتی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثه حج افغانستان، بنا به دعوت رسمی وزارت حج و عمره عربستان سعودی در چهل و هشتمین(۴۸) کنفرانس بین المللی که امروز در شهر مکه مکرمه برگزار شده بود، شرکت نمود.

این کنفرانس که تحت عنوان(ندوة الحج الكبری) مسمی گردیده است با سخنرانی دکتور توفیق بن فوزان الربیعة وزیر حج و عمره عربستان سعودی افتتاح گردید، در این کنفرانس وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، دکتور محمد بن عبدالکریم العیسي رئيس رابطه العالم الإسلامي، شیخ عبدالرحمن السُدَیس رئیس امور مسجد الحرام و مسجد نبوی، وزرای حج و اوقاف کشور های اسلامی، علمای مشهور جهان اسلام، دانشمندان و مسؤلین دولتی اشتراک نموده بودند

 

کنفرانس نامبرده یک کنفرانس بزرگ بین المللی است که همه ساله در ایام حج در عربستان سعودی برگزار می شود

 در این کنفرانس بیش از پنجنصد (500) تن از مسئولین و علمای کشورهای اسلامی دعوت گردیده بودند. هدف از برگزاری این کنفرانس در نظر گرفتن مسائل شرعی و فقهی رخصت ها و تسهیلات در حج عنوان گردیده است و همچنان رعایت قوانین و مقررات در حین مراسم حج نیز از بحث های دیگری بوده است به همین ترتیب در رابطه به مناسک حج در پهلوی عربستان سعودی نظریات، مشورها و تلاش های کشور های اسلامی و سایر موضوعات مهم دیگر شامل آجنداء گردیده بود، تا نتایج این کنفرانس در رابطه به اداء نمودن مناسک حج، برای حجاج کرام فضای مناسب و تسهیلات بیشتر فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

BACK TO NEWS